Saturday, July 02, 2005

Ukraine Newspaper

Художники малювали незалежність
У Києві Асоціація карикатуристів провела другий міжнародний конкурс карикатури. Виставка робіт відбувалася в галереї «Місто Н»
До проведення конкурсу підштовхнула велика кількість призів, що їх наші карикатуристи отримують на міжнародних конкурсах. Якщо ми їздимо на престижні закордонні виставки, то чому б і тамтешнім майстрам не позмагатися на нашій території? І ось результат: 269 авторів із 46 країн світу надіслали 725 робіт. Малювали незалежність, але не лише в контексті політики, а й в усіх її проявах.
Журі відібрало 100 кращих робіт, які увійшли до каталогу, всі переможці отримали подарунки від спонсорів, а троє кращих: Юрій Очаковський (Ізраїль),
Алі Дівандарі (Іран) і Людвіг Душан (Югославія) ще й грошові призи. Треба сказати, що спонсорів у цієї акції не бракувало. Організаторів конкурсу підтримала Українська охоронно-страхова компанія, спонсорами були: торговельна марка «Пиво Сіверське», ТОВ «Акварель», ЗАТ «Протока», ЗАТ «Електроспец», ТОВ «Технотронікс», ТОВ «ОМЕТА Дизайн» тощо.

1 comment:

Anonymous said...

Когда-то давно я создавала здесь ветку, поскольку меня мучали сомнения, выходить ли мне замуж за мужчину, старше меня на 34 года) Так вот, я не просто вышла замуж, в данный момент мы ждем второго ребенка и у нас все очень хорошо, чего и всем желаю)

[url=http://2nt.ru/go/serial.php]Вообще любой сериал и особенно новинки я качаю тут [/url]
[url=http://2nt.ru/go/teets.php]Молодежное видео тут[/url]